Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Ohleduplnost kuřáka nebo i pejskaře- všechno je jen a jen v lidech. Žádné zákazy nikdy ničemu nepomohly, spíše naopak. Údajně je ted aspoň částečně povolená nějaká droga. Ejhle, najednou se snížila její spotřeba. V Rusku zákal alkoholu- každý ví, jak to dopadlo, i z abstinentů se stali notorici.!!

5 0
možnosti
MP

Je normální pít alkohol a hrát v hernách? Zakažte tohle, protože díky těmto dvěma věcem se z mnoha lidí staly trosky, mnoho rodin se rozbilo a dokonce to stálo i mnoho životů!

1 0
možnosti
RK

Ano, zakazme uplne vsechno! R^ ;-D

4 0
možnosti

Boha jeho. Máte anarchii, máte diktaturu kde se bez povolení ani neuprdnete. Žádná z těchto variant není životaschopná. Mezitím máte obrovskou spoustu možností, které nejsou ani správné, ani špatné. Jsou jen subjektivně hodnocené, jestli člověku taková míra svobody vyhovuje či ne. Zákaz/povolení kouření není sám o sobě špatný. Není to nic proti svobodě. Je to jen subjektivní hodnocení, jestli je toto něco co Vám vyhovuje či ne.

Průšvih je, že zatímco normálně máte možnost si zvolit svobodně co si vyberete, u určitých voleb to nemáte. Když se narodíte v nějaké zemi, jsou Vaše možnosti jí opustit a zvolit si jinou docela omezené. Bylo by ideální, kdyby si lidé s Vaším myšlením mohl odjet do Ameriky a obsadit tam třeba Texas, levičáci by odjeli do Skandinávie a zbytek by si obsadil země dle svého gusta. Ne, nejde to, proto tu vytváříme kompromisy, abychom tu mohli všichni žít na hromadě. A mezi ty kompromisy patří i to, že mi pod okny nebude celý den řvát sekačka, že mi nebude nikdo hulit pod nos, ...

2 0
možnosti
RK

Na ani jedno z toho neni zadna regulace potreba.

1 1
možnosti
Foto

Dokonale napsané R^ ... Bohužel jsou jedinci, kterým uniká elementární logické myšlení a pořád si osobují jakési pofiderní právo kecat ostatním do života, regulovat, nařizovat, páchat dobro apod.

10 1
možnosti

Bohužel jsou jedinci, kterým uniká elementární fakt, že nemají patent na jediný správný názor.

1 0
možnosti
Foto

I40v85o 86C22i27l41i63c70h

28. 8. 2014 11:24

Nekouřím a dávám R^ Argumentačně výborné!

11 0
možnosti
MK

"Někteří si dokonce dovolují argumentovat tím, že nekouřit je normální"

Nevím,co na tom autorovi není jasné,rodíme se snad s cigaretou v ústech?Kouřit normální  není,ale je to tolerovaný lidský zlozvyk,jako spousta jiných.

Ano,je třeba regulovat kouření a to jen proto,že někteří kuřáci jsou nebetyčná hovada,která dělají bordel kde se dá.Díky těmto "nejedincům",je třeba regulací.Když dítě sní tatranku a papír hodí na zem,má být na to upozorněno,že se to nedělá.Když dospělý jedinec hodí vajgl na zem,je to borec,co je svobodný a může si dělat co chce.

Jestliže by se nááhodou omylem stalo,a nějaký kuřák nezamířil do restaurace kvůli zákazu kouření,majiteli se tato ztráta bohatě vrátí na četnosti malování jeho prostor.

A jak jsem psal již včera,pokud kuřácí apod. cítí,že je svoboda ohrožena....vzhůru do ulic,na CNN a jiných zpravodajských stanicích bude aspoň ve večerních zprávách nějaká sranda. :-)

1 5
možnosti
RK

Se ztoporenym prirozenim se take nerodite a preste je pomerne normalni pozdeji soulozit.

7 0
možnosti
JC

Blahopřeji - skvěle napsáno. R^

7 1
možnosti
MK

Ne ne,směšujeme několik věcí,to bylo jen přirovnání,pokud úředník zakáže kouření v restauracích,nestane se nic,tedy nic špatného,jen tam bude lepší vzduch,lepší pracovní prostředí a podobně.

0 3
možnosti
RH

Kdyby byli kuřáci tolerantní vůči okolí, pak by nemusela existovat žádná regulace kouření.

6 1
možnosti
IM

I11v60o 67M54i77l66d97a

28. 8. 2014 7:58

oni  vyžadují toleranci jen vůči sobě!

4 0
možnosti
IM

I16v17o 23M20i46l91d61a

28. 8. 2014 7:33

normální je nekouřit, kouření je zvrácená nihilní úchylka a kouří tudíž jen zvrácený nihilní úchylák a H-O-V-A-D-O!!!

ano, jsem tolerantní a vždy budu toho názoru, že ať si kdo chce kouří co se do něj vejde, zázasadně ale ať nekouří nikomu jinému!!!

kuřáka můžete přemlouvat, prosit ho - vysměje se vám a staví svou nihilní úchylku nad slušnost kohokoli, svůj puch na nad čistotu, svou svobodu škodit a překážet druhým nad právo, zdraví a slušné (vy)chování kohokoliv jiného. a pak ještě pokládá za samozřejmost, že se ti normální a slušní složí na jeho zdravotní péči a funus.

a abych odpověděl na otázku z nadpisu článku "proč zakázat kouření v restauracích?"

jednoduše proto, že SLUŠNOST SE NESLUŠNÝM MUSÍ VNUTIT!!!!!!!!!

2 14
možnosti
LZ

takže by jsme měli začít u Vás.....

15 0
možnosti
JP

jsou chvile, kdy jsem hrdy na to, ze jsem TAKE libertarian R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1631x
Jsem libertarián. Co to znamená? Zastávání principu, který je pro nacisty, fašisty, komunisty, socialisty, environmentalisty, šovinisty, totalitaristy, demokraty či jiné etatisty naprosto nepřípustný. "Přirozená práva jednotlivce nelze porušit z vůle nikoho, a to ani většiny, byť by se ta skládala ze zbytku společnosti."

V diskusi vystupuji pod nickem nnevimm.

Seznam rubrik